Консултация

Много често клиентите казват „ Аз нищо не разбирам!” или са объркани от всичката и разнопосочна информация , която се разпространява в общественото пространство . Избора на продукти е огромен и често се губим в морето от характеристики , възможности и  екстри .

За това ние ви предлагаме услугата консултация със специалист в областта на Отоплението , Вентилaцията и Климатизацията ( инженер топлотехник ) . Който ще се съобрази с вашите нужди и възможности , ще извърши съответните изчисления , и ще изготви подробна оферта с предлагани от нас продукти.

Консултация със специалист на посочен от вас адрес струва 80 лева с ДДС за рамките на град София и 120 лева с ДДС за рамките на София –област . За всички останали региони на страната и света тарифата се определя по индивидуално запитване .

Консултация със специалист в нашият офис струва 50 лева с ДДС . За това вие ще е необходимо да донесете подробен чертеж или скица на сградата или помещенията за , които се бъдат изградени инсталациите или инсталирани съответните съоражения .(например климатици )

 

Изготвяне на проект за подово отопление

при наличен чертеж във формат DWG  до 100 м2 = 120 лв. с ДДС

при наличен чертеж във формат PDF  до 100 м2 = 150 лв. с ДДС

Пречертаване на чертеж във формат DWG от  хартиен формат – оригинал , ксерокопие . С ясни и четливи размери !  1 лв.с ДДС /м2*

*Размазани снимки и снимки с ниско качество не се приемат !

Взимане размери на място и изчертеване на архитектурен чертеж във формат DWG = 1,50 лв.с ДДС /м2

Защо е платена ?

За да се проектира правилно вашата инсталация  трябва да се направят съответните изчисления които време и труд .

Забележка : Ако след изготвената от нас оферта вие закупите от нас дадената стока , съоражение и (или) изградим цялостната инсталация . Ние ще ви приспаднем стойността на консултацията .

Проектиране със всички необходими законови документи за дадена отоплителна , вентилационна , климатична инсталация се извършва по съответната тарифа и се предлага като отделна услуга от консултацията със специалист . И се извършва от инженер проектант със съответната проектантска правоспособност . Ние разполагаме с проектант с правоспособност по част ОВК